Mαρία Αντωνά : ” Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα ” – Η απάντηση για τη φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή

Για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα ρωτήθηκε η Μαρία Αντωνά και για τη σχέση τους από τις κάμερες . Πιο συγκεκριμένα είπε «Όλα τα καλοκαίρια είναι ξεχωριστά. Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι γιατί ήρθα και από ένα ριάλιτι επιβίωσης, οπότε είχα μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστώ, πέρασα πολύ όμορφα» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τις πρωινές εκπομπές που επιλέγει να παρακολουθεί με την ίδια να λέει: «Από τα πρωινά, παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις που παίζουν στα sites γιατί τηλεόραση δε βλέπω πολύ. Παρακολουθώ αυτά που πρωταγωνιστούν, τη φίλη μου τη Σταματίνα, την Κατερίνα, τον Γιώργο, όλες τις εκπομπές…».

Η Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε και για τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα με την ίδια να συντάσσεται με την στάση του παρουσιαστή λέγοντας, «Αυτά δεν είναι ωραίο να σχολιάζονται. Μια φωτιά σε ένα σπίτι δεν είναι lifestyle, είναι όντως μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δε θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σε σχέση με αυτό. Νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί ότι ήταν να απαντηθεί. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, έχω κι εγώ άποψη, δεν είναι lifestyle αυτό το θέμα. Δεν έχω έρθει γι’ αυτό εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερώτηση. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσουμε…».

«Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη σχέση μου. Δεν έχω κρύψει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Απλά στη φάση που είμαι τώρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω» είπε τέλος η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ