Μαρία Αλιφέρη: «Αισθάνομαι άσχημα να απασχολώ τον κόσμο με αυτά τα πράγματα» !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στη εφημερίδα Espresso και στον Βαγγέλη Καραλή παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αλιφέρη η οποία και αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Πώς σχολιάζετε την ελληνική τηλεόραση σήμερα; 

Δεν μου αρέσει που ασχολούνται με τα προσωπικά του άλλου, είναι κάτι που δεν έκανα στη ζωή μου από επιλογή, θεωρώ ότι το δημόσιο πρόσωπο πρέπει να δίνει άλλα μηνύματα. Αισθάνομαι άσχημα να απασχολώ τον κόσμο με αυτά τα πράγματα.

Βλέπουμε πολλούς συναδέλφους σας να συμμετέχουν σε παιχνίδια ριάλιτι. Ποια είναι η άποψή σας;

Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι, σέβομαι όμως όταν είναι οικονομική η ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Εάν είναι επιλογή, το αμφισβητώ, εάν είναι ανάγκη, το καταλαβαίνω.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ