«Μαρασμός» για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο: «Καταστράφηκα…»

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια σε έναν ευτυχισμένο γάμο, που πέρασε και τις δυσκολίες του, με τον δεύτερο να έρχεται κάποια στιγμή στα όρια, απαρηγόρητος με τις εξελίξεις.Ήταν προ πενταετίας, όταν το κλίμα στα Μελίσσια ήταν πολύ βαρύ και ο Μάκης δεν μπορούσε να συνέλθει με τίποτα. Το χαμόγελο είχε χαθεί από τα χείλη του και η Ελένη έπαθε σοκ με το που τον είδε.

«Καταστράφηκα!», φώναζε. Ο Ματέο Παντζόπουλος βρισκόταν στα Άχλα μέχρι πριν από λίγες ημέρες, αλλά ο τόπος, στο παραμυθένιο σπίτι τους στην Άνδρο, δεν τον χωρούσε.

Κι αυτό συνέβαινε για πρώτη φορά από τη μέρα που δημιούργησε το δικό του παράδεισο στο λατρεμένο του νησί, την Άνδρο.

Ο απαρηγόρητος Ματέο και η Ελένη που στάθηκε στο πλευρό του
Γύρισε στην Αθήνα και η Ελένη Μενεγάκη τρόμαξε όταν τον είδε να ανοίγει την πόρτα και να μπαίνει στο σπίτι στα Μελίσσια. Ένας άλλος Ματέο, χωρίς το γνώριμο χαμόγελό του και την ψυχραιμία του. Έδειχνε ότι ούτε στα Μελίσσια μπορούσε να σταθεί από το άγχος και την αγωνία του.

Βέβαια, ήθελε όσο τίποτα να δει τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Ελένη και την τριών μηνών κόρη τους, που του έλειψαν πολύ στο διάστημα που βρέθηκε στα Άχλα. Όμως ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να χαρεί όσο θα ήθελε αυτές τις μικρές (αλλά στην πραγματικότητα πολύ μεγάλες) χαρές της προσωπικής του ζωής.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ