Όπως είδαμε χθες η τραγουδίστρια Μαντώ έκανε δηλώσεις στο Πρωινό λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με το Δήμο Αναστασιάδη στο Stairs και αναφέρθηκε στο J2US , στη προσωπική της ζωή αλλά και στο τι προτιμάει στη τηλεόραση .
Για την εμπειρία της στο J2US: «Το J2US δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά. Έκανα τέσσερα Live, μια χαρά ήταν. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν καλύτερος από τους celebrities. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το έκανα ξανά».
Για την προσωπική ζωή της: «Η προσωπική μου ζωή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, είναι τελείως αδιάφορη. Έχω κάνει δυο παιδιά, δύο γάμους, δύο διαζύγια. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν βρεθεί ο κατάλληλος θα σκεφτώ το τρίτο στεφάνι».
Για τις τηλεοπτικές προτιμήσεις της: «Φέτος, μου αρέσει η μυθοπλασία. Με το Bachelor γελάω, τώρα αν είναι ή δεν είναι προσβλητικό για τη γυναίκα, τι να κάνουμε, έτσι είναι το φορμάτ».







