Μάκης Χριστοδουλόπουλος : ” Ήμουν στον δρόμο και πήγα να πεθάνω από το μάτι ”

Στο Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και είπε

«Εμένα το μάτι με πιάνει πολύ. Με ματιάσανε. Έχω ένα παιδί μαζί μου, τον Νίκο, που με ξεματιάζει. Ερχόμουν από τη Θεσσαλονίκη, στον δρόμο πήγα να πεθάνω από το μάτι», δήλωσε με χιούμορ και δεν δίστασε να περιγράψει ένα περιστατικό που αποδίδει στη βασκανία: «Ο νονός μου ήταν αρχιμανδρίτης και μου είπε ότι υπάρχει αυτό. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ερχόντουσαν για αυτόγραφο. Ήρθε μια κοπέλα με γαλανά μάτια και μου λέει “ρε Μάκη, εσύ μικραίνεις, τι ομορφιά είναι αυτή;”».

Συνεχίζοντας την αφήγησή του, πρόσθεσε: «Σε άλλο μέρος, στην Καρδίτσα, ήρθε μια κοπέλα με πράσινα μάτια, μου είπε το ίδιο. Πάω να ανέβω στο δεύτερο πρόγραμμα και πέφτω κάτω στη σκηνή. Στον δρόμο σταμάτησα κι έπεφτα κι εκεί κάτω. Υπάρχει και το μάτι και τα μάγια».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ