Μάχη Φλωρινιώτη : Η πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο του γιου της , Νίκου – ” Με κατακρίνουν ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένες στο Αλήθειες με τη Ζήνα βρέθηκαν η Μάχη Φλωρινιώτη και η Αννούλα Φλωρινιώτη και είπαν τα εξής για το Νίκο Φλωρινιώτη που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο

«Ήταν ραγδαία η επιδείνωσή του, είχαμε κάνει εξετάσεις και ήταν όλα καλά. Την τελευταία φορά στην αξονική, κάτι βλέπει η γιατρός στο κεφάλι και μου λέει θέλω και μαγνητική με σκιαγραφικό γιατί κάτι βλέπω που δεν μου αρέσει καθόλου. Στο παιδί μου εγώ δεν το είπα. Μπαίνω στο νοσοκομείο, μας κρατάνε 5 μέρες, του κάνουν θεραπεία και μου λέει “μαμά γιατί μας αλλάζουν θεραπεία” και του λέω “αγόρι μου μας το είχαν πει, ότι ο κύκλος θα αλλάζει και είναι διαφορετικός”. Με ρώτησε τι βρήκαν στο κεφάλι και του είπα κάτι πολύ απλό. Μας βγάζουν στις 5 μέρες πάμε στο σπίτι και το παιδί είχε εμετούς. Μας έδωσε η γιατρός μια θεραπεία στο σπίτι και χειροτέρευε και άρχισε να μπερδεύει την ομιλία του. Στα καλά καθούμενα 6 το μηνός, την ημέρα της γιορτής του, ξυπνάω το πρωί και του λέω πήρες τα χάπια σου; Και μου λέει “όχι, δεν τα ήπια”. Tου δίνω τα χάπια και του φεύγει το χάπι να φεύγει στο πλάι. Δεν πανικοβλήθηκα, δεν έδειξα κάτι, αλλά καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Μου λέει η γιατρός να το πάω στο νοσοκομείο. Τι να του έλεγα τώρα; Για έναν εμετό μου λέει; Μπήκαμε μέσα το απόγευμα, η αδερφή του ξέρει πώς ήταν», είπε αρχικά η Μάχη Φλωρινιώτη με την Άννα Φλωρινιώτη να συμπληρώνει: «Μέσα σε 20 μέρες, έρχεται και μου λέει “Αννούλα δεν μπορώ να τραγουδήσω, δεν ακούω”».

«Ξεκίνησε όλο από την ελιά…Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό. Με κατακρίνουν κιόλας», πρόσθεσε η Μάχη Φλωρινιώτη με δάκρυα στα μάτια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ