Mατθίλδη Μαγγίρα : ” Μου την πέφτανε και έβαζαν το τραγούδι , Μωρή Κοντούλα Λεμονιά ” !!!

Kαλεσμένη στο Super Κατερίνα βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα και είπε

«Περιορίζεται η κωμωδία λόγω του politically correct, όπως και η σάτιρα. Είναι πολύ προσεγμένη η σειρά, δεν νομίζω ότι κάποιος θα παρεξηγηθεί, εκτός αν ο ίδιος έχει θέμα. Εμένα, αν κάποιος μου πει “πού πας μωρή στέκα;” επειδή είμαι λεπτή, θα παρεξηγηθώ;», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Δεν παρεξηγούμαι με τον Σεφερλή. Γενικά υπάρχει μία υπερβολή σε όλα αυτή την περίοδο. Δεν μπορείς να πεις το ένα, δεν μπορείς να πεις το άλλο. Ωραία, αν είναι έτσι, να μην κάνουμε ούτε κωμωδία, ούτε σάτιρα, ούτε τίποτα. Κι εμένα όταν έκανα το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και μου την “πέφτανε”, είχαν βάλει ένα πολύ ωραίο, γέλασα και η ίδια. Με δείχνανε και έβαλαν το τραγούδι “Μωρή Κοντούλα Λεμονιά”. Ξεκαρδίστηκα! Είναι να έχεις χιούμορ, εγώ ξέρω ποια είμαι. Είναι δυνατόν να παρεξηγηθώ ό,τι και να μου πει ο άλλος; Το θέμα είναι η δική μου οπτική γωνία ποια είναι και αν έχω ειρήνη μέσα μου. Αυτό που θα μου πει ο άλλος είναι καθρέφτης του, δεν έχει να κάνει με μένα», πρόσθεσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ