Λύγισε η Βάσω Γουλιελμάκη : ” Θα ήθελα κάποιες φορές να μην είμαι τόσο ευσυγκίνητη ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε καλεσμένη η Βάσω Γουλιελμάκη και με αφορμή ένα βίντεο που της ετοίμασε η εκπομπή συγκινήθηκε και είπε τα εξής Κοίτα τώρα! Έχετε τον τρόπο σας. Θα ήθελα κάποιες φορές να μην είμαι τόσο ευσυγκίνητη. Καμιά φορά ας πούμε, να τώρα, χάλασε το μακιγιάζ!“.

“Υπάρχουν και κάποιοι που είναι εμμονικοί. Δεν τρομάζω, δεν έχει γίνει κάτι που να με κάνει να τρομάξω. Ευτυχώς”.

Πώς είναι να μεγαλώνεις με 8 αδέρφια; Η Βάσω Γουλιελμάκη απάντησε πάνω σε αυτό: “Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας οπότε δεν ήμασταν ποτέ όλα μαζί στο σπίτι. Εγώ ήμουν η μικρότερη, θυμάμαι ότι το σπίτι ανοιχτό και σε άλλους […] Τότε οι ανάγκες ήταν λιγότερες, μπορούσες να μεγαλώσεις εννιά παιδιά. Θυμάμαι για παράδειγμά ότι εγώ είχα ένα τζιν, το οποίο το φόραγα όλη την εβδομάδα, δεν είχα 152 ρούχα. Είχαμε ένα καλό παούτσι και ένα αθλητικό. Δεν ήμασταν μόνο εμείς που ήμασταν 9 παιδια, έτσι ήταν όλοι“.


Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ