Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου : ” Αν δεν είχα κάνει το καθήκον μου , θα το κουβαλούσα μέσα μου ως βάρος ”

Η Κατερίνα Καραβάτου χθες στο Καλοκαίρι Παρέα έκανε μια ιδιαίτερη συγκινητική αναφορά στους γονείς της . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Αν δεν είχα κάνει το καθήκον μου απέναντι στους γονείς μου όταν εκείνοι είχαν προβλήματα υγείας θα το κουβαλούσα μέσα μου ως βάρος”, είπε η Κατερίνα Καραβάτου ιδιαίτερα συγκινημένη.

Τότε η Μαρία Αντωνά ανέφερε ότι μερικές φορές οι καταστάσεις φέρνουν κάποιον αντιμέτωπο με απρόβλεπτες καταστάσεις, μιλώντας για τη δική της περίπτωση με την μητέρα της.

“Στη δική μου την περίπτωση γνώριζα, δεν ήρθα προ τετελεσμένου”, επεσήμανε η Κατερίνα Καραβάτου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ