Λουκία Παπαδάκη: «Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70% ο Νίκος Φώσκολος έγινε έξαλλος» !!!

Όπως είδαμε σήμερα στο Πάμε Δανάη μίλησε η τηλεοπτική Σάντρα της ” Λάμψης ” του Νίκου Φώσκολου . Η ίδια λοιπόν αναφέρθηκε σε άγνωστες ιστορίες και πτυχές της σειράς λέγοντας τα εξής

«Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα γίνει αυτός ο πάταγος, με την τηλεθέαση να φτάνει και το 85%. Όταν κάποια στιγμή είχαμε πέσει στο 70% σε τηλεθέαση, ο Νίκος Φώσκολος ήταν έξαλλος κι έλεγε “δεν είναι δυνατόν τελειώνει το σίριαλ”. Η Λάμψη αγαπήθηκε γιατί ήταν έντιμη και ειλικρινής. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα το έκαναν με αγάπη και σοβαρότητα», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω την τιμή ο Χρήστος Πολίτης να είναι φίλος μου. Εκτός από συνεργάτες στη Λάμψη ήμασταν και γείτονες. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν εκατομμύρια πράγματα μαζί. Είχε πάρα πολύ πάθος. Ήταν πεισματάρης, σκληρός και τρυφερός. Είχα εξαιρετική σχέση μαζί του. Το αγαπημένη μου επεισόδιο είναι όταν ο Γιάγκος μαθαίνει ότι είμαι έγκυος στο παιδί του κι εκείνος είχε βάλει ανθρώπους να μου επιτεθούν»

«Όταν έπαιζε η Λάμψη άδειαζαν οι δρόμοι, καιγόντουσαν τα φαγητά, χτυπούσαν τα τηλέφωνα και δεν τα απαντούσε κανείς. Γεννούσαμε απύθμενα μίση, πάθη και αγάπη στους τηλεθεατές. Η Σάντρα, που υποδύθηκα, ήταν ένας περίπλοκος άνθρωπος που το κίνητρο όλων των ενεργειών της ήταν ο έρωτας που είχε για τον Γιάγκο. Ο ρόλος μου γεννούσε έντονα συναισθήματα στο κοινό, γι’ αυτό με έχουν απειλήσει και με έχουν συγχαρεί», πρόσθεσε επίσης η Λουκία Παπαδάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ