Λουκία Παπαδάκη : ” H τηλεόραση υποτίθεται έχει αλλάξει πολύ – Τα προϊόντα του σήμερα είναι μια επανάληψη με τα αντίστοιχα του τότε ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στο Πάνο Τσουκάρα παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη η οποία και αναφέρθηκε στην εποχή που βρισκόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στη τηλεόραση του σήμερα .Δείτε τι είπε και παρακάτω :


Συμμετείχατε και σε εκπομπές. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Το να φορέσω τον μανύα της παρουσιάστριας δεν ήταν και δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε όλοι τα πάντα. Αυτό ισχύει και για την άλλη πλευρά. Επειδή κάποιος παρουσιάζει μια καλή εκπομπή δεν σημαίνει πως πρέπει να παίξει και σε παράσταση. Ερασιτεχνικά μπορεί κάποιος να κάνει οτιδήποτε θέλει. Έχω παρουσιάσει δύο εκπομπές και έχω υπάρξει στην παρέα μιας ακόμη. Ήταν συγκεκριμένες οι εποχές και τα τηλεοτπικά προϊόντα συγκεκριμένα. Η τηλεόραση από τότε μέχρι τώρα, υποτίθεται, έχει αλλάξει πολύ. Από την άλλη, αισθάνομαι πως δεν έχει αλλάξει καθόλου, απλά εμείς νομίζουμε πως έχει συμβεί αυτό. Τα προϊόντα του σήμερα είναι μια επανάληψη με τα αντίστοιχα του τότε. Απλά προσαρμόζονται στην εποχή.

Είστε επιλεκτική στις επαγγελματικές επιλογές σας;

Όσο περνούν τα χρόνια και εμπλουτιζόμαστε ως άνθρωποι, επιβάλλεται από τον ίδιο μας τον εαυτό να είμαστε επιλεκτικοί. Η ηθοποιοί επιλέξαμε να κάνουμε το πάθος μας δουλειά, δεν υπάρχει κάτι πιο μεγαλειώδες αλλά και δύσκολο γιατί σημαίνει πως επιβιώνουμε έτσι. Δεν είναι εκτόνωση, δεν είναι έκφραση, είναι τρόπος βιοπορισμού, για αυτό πολλές φορές μάς δυσκολεύουν οι επιλογές μας. Είμαστε επιλεκτικοί όσοι ασχολούμαστε αφοσιωμένα με το θέατρο που, ενώ είναι και δουλειά μας, δεν είναι και δουλειά. Είναι αυτό το περίεργο πράγμα που δεν έχω καταφέρει να εξηγήσω ποτέ και χαίρομαι που δεν μπορώ γιατί νομίζω πως την ημέρα που θα μπορέσω να εξηγήσω τους λόγους που είμαι στο θέατρο, δεν θα με χρειάζεται το θέατρο και δεν θα το χρειάζομαι και εγώ.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ