Love island : ” Μπλοκαρισμένο ” το reality – Γιατί δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα !!!

Το «Love Island» έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», το νέο reality του σταθμού του Φαλήρου είναι «μπλοκαρισμένο», καθώς η παραγωγή δεν έχε βρει στα πρόσωπα των συμμετεχόντων αυτό που αποζητούσε.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τα castings ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό και έτσι σε λίγες ημέρες 12 γυναίκες και 12 άνδρες θα ταξιδέψουν στην Τενερίφη, ώστε να βρουν τον έρωτά τους. Η δημοσιογράφος ανέφερε, λοιπόν, ότι τα γυρίσματα έχουν καθυστερήσει να αρχίσουν λόγω του cast ενώ αποκάλυψε ότι η παραγωγή συνεχίζει να αναζητά πρόσωπα. Κρούσεις έγιναν και σε πρώην παίκτες άλλων reality, όμως οι απαντήσεις ήταν αρνητικές, συνεπώς όλοι όσοι θα δούμε στο «Love Island» είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε, μάλιστα, και μια αποκάλυψη, λέγοντας πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες είναι ήδη ζευγάρια, γεγονός που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ