Λένα Παπαληγούρα : ” Είναι η πρώτη φορά που το λέω , έχω κλείσει ραντεβού τρεις φορές για να τη βγάλω ” !!!

Η Λένα Παπαληγούρα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Harper’s Bazaar και στην Κατερίνα Ανέστη και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν θέλει να αλλάξει κάποιο χαρακτηριστικό στο πρόσωπό της.

Με αφορμή τη συμπάθειά της στην Κέιτ Γουίνσλετ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει ο τρόπος που στέκεται απέναντι στην εποχή. Το γεγονός ότι λέει «δεν θέλω να με κάνετε άλλη από αυτή που είμαι». Για εμένα η Γουίνσλετ είναι και ο λόγος που, ενώ το έχω σκεφτεί πολύ, δεν αφαιρώ την ελιά στο πρόσωπό μου. Ξέρω θα σου φανεί αστείο, είναι η πρώτη φορά που το λέω» εξομολογείται η Λένα Παπαληγούρα.

«Έχω κλείσει ραντεβού τρεις φορές για να τη βγάλω -δεν ξέρω μπορεί στο μέλλον να το κάνω τελικά-, αλλά μετά αισθάνομαι ότι είναι ένα δικό μου χαρακτηριστικό. Πάντα μου άρεσε η φράση του Μπέργκμαν «μέσα σε έναν ατελή κόσμο, με τον ατελή τρόπο, αγαπώ κάθε τέλεια ατέλειά της». Αυτήν την εποχή, όταν η Γουίνσλετ σου λέει «όχι, είμαι αυτή που είμαι, με συγκινεί». Δεν είναι εύκολο και αυτονόητο να το κάνεις στο Χόλιγουντ» σημείωσε η Λένα Παπαληγούρα.

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ