Λένα Μαντά : Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του συζύγου της – ” Πώς να σταθείς ? Με τα παιδιά μου περνάμε δύσκολα ”

Στο Buongiorno μίλησε χθες η Λένα Μαντά και αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της . Πιο συγκεκριμένα είπε

«ο σύζυγος μου, ο Γιώργος έφυγε τεσσερισήμισι μήνες πριν και ακόμα προσπαθούμε όλη η οικογένεια, όχι μόνο εγώ αλλά και τα παιδιά, να βρούμε ξανά τα πατήματα μας. Προσπαθούμε να κάνουμε μια επανεκκίνηση. Ουσιαστικά για μένα είναι το πιο δύσκολο γιατί πρέπει να μάθω να ζω χωρίς εκείνον και δεν είναι εύκολο γιατί δεν έχω ζήσει ποτέ χωρίς εκείνον.

Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήμουν 18 χρονών. Ήταν μια ολόκληρη ζωή. Έλεγα πάντα ότι ο Γιώργος είναι η σπονδυλική μου στήλη. Φαντάσου, λοιπόν, χωρίς την σπονδυλική στήλη, πως να σταθείς; Ήμουν πάρα πολύ ζηλιάρα και στα νιάτα μου πολύ περισσότερο, βεβαίως, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ό,τι είναι δικό μου… είναι δικό μου».

«Δεν νομίζω ότι με τα παιδιά μου υπήρχαν περιθώρια να πάμε πιο κοντά. Ήμασταν πολύ δεμένη σαν οικογένεια, γι’ αυτό και ο καθένας τώρα περνάει πολύ δύσκολα με την απώλεια. Δηλαδή βλέπω πως ο γιος μου περνάει πάρα πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα του. Η κόρη μου, ως κόρη που έχασε τον μπαμπά της, άσ’το, μην το συζητάμε» κατέληξε η Λένα Μαντά για την απώλεια του συζύγου της.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ