Λάβρος ο Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Πιστεύω είναι ερωτευμένος μαζί μου! Έχει έναν ανικανοποίητο πόθο» !!!

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Αλέξη Κούγια στο αεροδρόμιο και μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τη μάχη που δίνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας έχουν τη δική τους… ιστορία, με το νέο κεφάλαιο να γράφεται μεταξύ τους με ευχαριστίες από τον γνωστό καλλιτέχνη.Ο γνωστός ποινικολόγος έκλεισε τα 72 του χρόνια και παραδέχτηκε πώς δίνει μία καθημερινή μάχη με τις θεραπείες του. Όσον αφορά, την «εμμονή» του Λάκη Λαζόπουλου με τον ίδιο, τόνισε πώς ενδεχομένως να είναι ερωτευμένος μαζί του!

«Πιστεύω είναι ερωτευμένος μαζί μου! Έχει έναν ανικανοποίητο πόθο»

«Έκλεισα τα 72 μου και ας ελπίσουμε ότι θα κλείσω τα 102. Δίνω μία μάχη κάθε μέρα, φεύγω για Θεσσαλονίκη με την πρωινή πτήση, γυρνάω κάνω την θεραπεία μου, πηγαίνω στο γραφείο μου. Ευτυχώς οι γιατροί μου είπαν ότι το προλάβαμε και δεν θα πεθάνω από αυτό.

Τι να πει αυτό το νούμερο; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Εδώ και 8 χρόνια με παρουσίαζε κοντό, στραβό, ανίκανο, ανύπαρκτο δικηγόρο. Αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου, έχει έναν ανικανοποίητο πόθο μαζί μου αλλά δυστυχώς έπεσε σε λάθος πρόσωπο», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ