Λάουρα Νάργες : Η αντίδραση της , όταν η Χριστίνα Μπόμπα πήρε τη θέση της στο The Voice λίγο πριν από την πρεμιέρα – ” Είναι σκληρό ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ και στον Γιάννη Πουλόπουλο η Λάουρα Νάργες η οποία και αναφέρθηκε στην απόφαση της να τελειώσει τη συνεργασία της με τον SKAI και με το Τhe Voice , αλλά ακόμα αναφέρθηκε και στη σεζόν όπου αντικαταστήθηκε στο the voice από τη Χριστίνα Μπόμπα με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Μέχρι και τον Νοέμβριο γνωρίζαμε ότι θα είσαι στο The Voice. Τι μεσολάβησε και τελικά αυτό δεν έγινε;

Κι εγώ αυτό γνώριζα. Ωστόσο λίγο πριν από την επικύρωση της συμφωνίας αναγνώρισα μέσα από συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ότι επαγγελματικά θα ήταν σωστό για μένα να χωριστούν οι δρόμοι μας. Ήθελα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Είδα ότι υπήρχε ένα ταβάνι που λεγόταν «backstage του Voice».

Εγώ ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου. Από τη στιγμή λοιπόν που διαπίστωσα ότι στην παρούσα φάση δεν υπήρχε κάποια δυνατότητα εξέλιξης, αποφάσισα -χωρίς να έχω κάτι άλλο στα χέρια μου- να αποχωρήσω. Ήταν δική μου απόφαση. Εννοείται ότι τους ανθρώπους της Acun Medya τους εκτιμώ πολύ γιατί μας συνδέει και το Survivor.

Και το 2019 ήταν να είσαι στο συγκεκριμένο σόου -είχες κάνει μάλιστα και fitting τα ρούχα που θα φορούσες στην πρεμιέρα-, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει το The Voice έμαθες ότι στη θέση σου θα είναι η Χριστίνα Μπόμπα.

Ναι, έχει συμβεί αυτό. Αλλά το ότι επέστρεψα νομίζω πως δείχνει ότι δεν κράτησα κακία σε κανέναν. Η δουλειά είναι δουλειά. Με τους ανθρώπους της ίδιας παραγωγής συνεργάστηκα και πέρυσι, ύστερα από μια συζήτηση που κάναμε και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα.

Σίγουρα επαγγελματικά είναι σκληρό να χάνεις ξαφνικά τη δουλειά σου, στην οποία έχεις επενδύσει και πιθανότατα να έχεις απορρίψει και άλλες προτάσεις για να είσαι εκεί. Και είναι κάτι που δεν εύχομαι σε κανέναν να συμβεί. Αλλά ακόμα και αυτό ήταν ένα γερό μάθημα για εμένα και με έκανε να επανεξετάσω τη σχέση μου με την τηλεόραση.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ