Λάμπρος Κωνσταντάρας : ” Με κούρασε πάρα πολύ το θέμα με την Ιωάννα Μαλέσκου – Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάμε χρόνο και σάλιο για κάτι τόσο ανούσιο ”

Στη κάμερα του Buongiorno μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στα σενάρια που τον θέλουν σε κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Είναι η πρώτη χρονιά που φτιάξαμε το “Ραντεβού το ΣΚ ” και αυτό που έχω στο μυαλό μου, είναι να ακολουθήσουν πολλές επόμενες. Δεν ήθελα να φτιάξω μια εκπομπή που θα παλεύει να βγάλει τη χρονιά. Νομίζω κυλάει καλά με τα συν και τα πλην. Εμείς νιώθουμε υπέροχα. Οι σεζόν πια, αλλάζουν πάρα πολύ εύκολα, τα κανάλια δε διστάζουν να κόβουν εκπομπές και στον πρώτο μήνα, να αλλάζουν άνθρωποι, να φεύγουν. Είναι σκληρό αλλά δυστυχώς είναι μέρος της δουλειάς…» ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Έχω μια συμφωνία με το OPEN που μετρά πολλά χρόνια, διεκόπη μόνο για μια σεζόν, τα λέμε πολύ καλά. Το καθημερινό πρακτικά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει γιατί το OPEN έχει βάλει την ενημέρωση σε αυτό πολύ δυνατά και πάει και πολύ καλά», πρόσθεσε.

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για να αναλάβει την επόμενη σεζόν εκπομπή μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε: «Αυτά που γράφουν πολλοί συνάδελφοι είναι μυθοπλασία. Δεν ισχύει».

«Με έχει κουράσει αυτό το θέμα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάμε χρόνο και σάλιο και τηλεοπτικό αέρα για κάτι τόσο ανούσιο», είπε σε άλλο σημείο για τις φήμες που αφορούν τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν την επόμενη σεζόν θα δούμε την εκπομπή του με την ίδια σύνθεση, εκείνος απάντησε: «Μπορεί, θα δούμε».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ