Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Σπύρου Μαρτίκα : ” Tραγικός , δεν λέει και ευφυή πράγματα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο I love Σου Κου μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και είπε τα εξής

«Είμαι με την πλευρά του Γιώργου Νταλάρα, αλλά ο τρόπος του δεν ήταν καλός. Να δούμε το νόημα των όσων είπε. Κούρασε πολύ το θέμα και ο ίδιος έχει κουραστεί. Μου έκανε έκπληξη η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού, θα μπορούσε να μην έχει στείλει κάμερα. Τα “πεσίματα” είναι η συνέντευξη του φτωχού. Το γρήγορο καμιά φορά μπορεί να είναι και πρόχειρο», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στη συνέχεια: «Με στεναχώρησε η συμπεριφορά του Πάνου Βλάχου, το βρήκα πολύ άσχημο».

Για τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τη Μαρία Αντωνά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν γι’ ακόμα μία φορά τραγικός. Θέλει να δημιουργεί ντόρο, δεν λέει και ευφυή πράγματα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ