Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση στα επικριτικά σχόλια για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά

Έπειτα από τα σχόλια που ακούστηκαν να βγει κανονικά η εκπομπή της Φαίης Σκορδά με άδεια καρέκλα στο πλατό από την απώλεια του πατέρα της , ο Λάμπρος Κωνσταντάρας χθες πήρε θέση και είπε

«Καλημέρα, Fay’s Time χωρίς τη Φαίη μέρος τρίτο και έχουμε πολλά θέματα και σήμερα της επικαιρότητας όλων των ειδών. Πριν δώσω τον λόγο στον Άγγελο θα ήθελα να κάνω μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Ο λόγος για τον οποίο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας οδηγήθηκε σε αυτού του είδους την τοποθέτηση είναι τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν στις εκπομπές για την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή, αφήνοντας κενή την καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας.

«Για ποιον λόγο την ώρα που έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό στην παρουσιάστρια – έχασε τον πατέρα της ξαφνικά η κοπέλα – βγάλανε εκπομπή στον αέρα; Δεν φταίνε οι συνεργάτες της σε καμία περίπτωση, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια, της οποίας της έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή κάτι οδυνηρό, κάτι τραγικό. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ», σχολίασε νωρίτερα σήμερα επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

«Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα. Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Ήταν τόσο έντονη η παρουσία-απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία», παρατήρησε από την πλευρά της στο σημερινό Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ