
Στο Χαμογέλα και Πάλι και στη Μαρία Κοκολάκη μίλησε χθες ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στη κόντρα του με τη Κατερίνα Καινούργιου . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά».
Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο X/Twitter τοποθετήθηκε και έγραψε: «Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση; Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».
«Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση από την Κατερίνα Καινούργιου και δεν νομίζω να μου γίνει και ποτέ. Η ερώτηση ήταν αν θα πήγαινα και είπα όχι. Δεν θέλω να κάνω κωλοτούμπα, το έχω πει πολλά χρόνια. Υπάρχει η έκφραση, “ποτέ μη λες ποτέ”. Εδώ όμως το νιώθω το ποτέ και ήθελα να το τονίσω, και είπα ότι και να μην είχα άλλη δουλειά, που δόξα τω Θεώ κάνω αρκετές δουλειές, θα έβρισκα να κάνω κάτι άλλο.
Και βέβαια με ενόχλησε που είπε ότι θέλει να δουλεύει μόνο με καλούς ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι έχει να πει κανείς για μένα ότι είμαι κακός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν κατάλαβε και η ίδια τι άστοχο ήταν αυτό που είπε και τι εμμονή υπάρχει, και δεν με νοιάζει κιόλας. Είναι αυτό που λέμε, “ώχου και δε με νοιάζει”», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.







