Λάκης Λαζόπουλος : ” Λύγισε ” μιλώντας για το θάνατο της μητέρας και της συζύγου του ” – ” Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και …”!!!

Ο Λάκης Λαζόπουλος χθες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιως Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου . Ο δημοσιογράφος λοιπόν τον ρώτησε για τις μεγάλες απώλειες στη ζωή του , τη μητέρα του και τη γυναίκα του . Τότε ο Λάκης Λαζόπουλος βούρκωσε . Δείτε τι είπε και πως αντέδρασε και στο παρακάτω βίντεο :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ