Λάκης Γαβαλάς : ” Υπάρχει το άρρεν , το θήλυ , το gay και το άλλο , εγώ είμαι το άλλο ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Πάμε Δανάη και στη κάμερα της εκπομπής και ήταν χείμαρρος . Πιο συγκεκριμένα μάλιστα είπε τα εξής «Γράφω το βιβλίο της ζωής μου στις εκδόσεις Άγκυρα. Είναι φοβεροί άνθρωποι, με αγκάλιασαν. Με συγκίνησαν. Γιατί προχθές, ένας κύριος, διάβασε τα 7 πρώτα κεφάλαια και μου είπαν ότι είναι συγκλονισμένος. Έχει απ’ όλα το βιβλίο. Ξανά θυμάμαι τι έχω ζήσει. Δεν ξέρει ότι ο κόσμος έχω περάσει πολλά πράγματα για να γίνω αυτό που είμαι. Το βιβλίο γίνεται με έναν τρόπο μαγικό. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο» δήλωσε αρχικά ο σχεδιαστής και συμπλήρωσε: «Για μένα κάθε μέρα, είναι μια παράσταση της ζωής μου, του καθρέφτη μου. Ότι ήταν να δείξω το έδειξα. Απλώς βαριέμαι να μένω στάσιμος».

«Έχω πάει στο Καραϊσκάκης, στου Παναθηναϊκού το στάδιο, στου Κορυδαλλού το στάδιο. Έχω περάσει από πολλά στάδια», σχολίασε για όσα έχει ζήσει, ενώ σκέφτεται πως στην προηγούμενη ζωή του θα ήταν ένα… στρώμα με πολλά ελατήρια!

«Στην άλλη μου ζωή ήμουν ένα στρώμα με πολύ σουμιέ, πολλά ελατήρια. Με το χρόνο χάθηκαν τα ελατήρια και έμεινε το ένα. Εγώ. Αν δεν κάνω αυτά, θα τελματωθώ και θα πέσω εντελώς. Και έχω πολλούς λόγους να πέσω.

Η χώρα μου μου έκανε πολλά τελευταία. Με έχει στο περιθώριο. 11 χρόνια λεηλάτησαν την εταιρεία, πήραν ότι πήραν. Όμως έχω ακόμα θέληση. Το κράτος δεν με θέλει να δουλεύω. Θέλει να με έχει στο πλάι. Να αποποιηθεί όσα έχω κάνει. Εύχομαι κάποιος από τους υπουργούς, ειδικά του πολιτισμού, να διαβάσουν το βιβλίο μου, και να δει αν συνειδητά το κράτος έκανε ότι έκανε σε εμένα. Εάν τελικά είμαι απατεώνας, γιατί τελικά με έβγαλαν από την φυλακή;» .

Σύμφωνα με τον ίδιο, στα δύσκολα, στήριγμα του ήταν ο σεβασμός που απολάμβανε. «Με σεβόντουσαν λόγω της εμπορίας μου όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε φορά που είχα μια θλίψη, έπαιρνα από αυτό το ντουλαπάκι που λέγεται καταξίωση, καλοζωία, πες το όπως θες. Και το κοινό ήταν μαζί μου, ήταν απίστευτο».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας του στο Πάνε Δανάη, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε: «Υπάρχει, το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο. Το άλλο περικλείει πολλά πράγματα και το άλλο είμαι εγώ. Είμαι ο Μπίλι Πόρτερ, η Έλεν Νταϊτζένερις και σχεδόν ο Μαρκ Τζέικομπς. Θέλεις να καταγράψεις τι δημιουργίες έχω κάνει στη ζωή μου και πόσοι άνθρωποι εμπνεύστηκαν από το κανάλι της ζωής μου;» .

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ