Λάκης Γαβαλάς: «Μου είπε… άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ» !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο ” Τι λες τώρα ” παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς βγαίνοντας στη κάμερα και τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις του για τη Σοφία Χατζηπαντελή . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία “άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ”. Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου.

Μία εκπομπή λέει δεν θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δεν λέω και δεν με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μόδας, του styling με χρήματα και σαν τάδε έχω άποψη. Τελείωσε», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα; Μην μου πεις πως ντύνεσαι εσύ, εγώ κάνω styling. Δεν πουλάω αυτό το πράγμα, άλλο τι πουλάς, άλλο τι κάνεις σαν styling. Εγώ πουλώ ρούχα με πολύ καλές τιμές. Έχουν επιλογές να με αγοράσουν, με βιτρίνες και showroom, δεν το επιβάλω με εικόνες».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Δεν με πειράζουν τα φρύδια! Εμένα με ενδιαφέρει όλο το look του τάδε ατόμου. Το αρχικό πεδίο δεν μου λέει κάτι εμένα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ