Kυριάκος Μητσοτάκης : ” Mε αυτή τη ζέστη ίσως πρέπει να ζητήσω καμήλες ” !!!

Όπως είδαμε μετά τη νίκη του στις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε τη πρώτη του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ και στη Σία Κοσιώνη και στο Παύλο Τσίμα . Πιο συγκεκριμένα είπε
Για όλα όσα ακούγονται για την «έφιππη αστυνομία» ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε χαριτολογώντας, «σκέφτηκα ότι με αυτή τη ζέστη ίσως πρέπει να ζητήσω καμήλες από τους φίλους μου στην Σαουδική Αραβία. Δεν την χρειαζόμαστε. Ήταν κάτι που υπήρχε στον προγραμματισμό του υπουργείου ως σκέψη αλλά έκρινα ότι στην παρούσα συγκυρία δεν το χρειαζόμαστε».
Στην ερωτήσεις στις πόσες φορές καίγεται ένας υπουργός απάντησε ότι έχει εμπιστοσύνη στους υπουργούς και τόνισε ότι ο κ. Μηταράκης στο υπουργείο που ήταν έκανε εξαιρετική δουλειά. Μιλώντας και πάλι για την έφιππη αστυνομία είπε ότι «τα άλογα θα χρειαστεί να μείνουν για λίγο ακόμα στον στάβλο».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ