Κρυσταλλία: “Όταν πήραμε την απόφαση του χωρισμού, σκεφτόμουν τι πρότυπο θέλω να είμαι για το παιδί μου”

Στο The 2 night show βρέθηκε χθες η Κρυσταλλία και αναφέρθηκε στο διαζύγιο της από τον Δημήτρη Πλατανιά . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Το παιδί είναι πλέον 3μιση χρονών. Η μητρότητα μου έμαθε να έχω υπομονή, να είμαι πιο παρατηρητική, να κατανοώ τι συμβαίνει και να μην αντιδρώ όπως παλαιότερα. Είναι αντικρουόμενα τα συναισθήματα ώρες-ώρες.

Έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο από τον σύντροφό μου. Το παιδί το έχω εγώ αποκλειστικά, δεν έχουμε συνεπιμέλεια. Όταν είσαι μόνος με ένα παιδί, έχεις πολλά ζόρια στην καθημερινότητα. Συμβουλεύτηκα και εξακολουθώ να συμβουλεύομαι ειδικό για το πώς θα το χειριστώ. Έτσι πρέπει να κάνουμε, δεν είναι αδυναμία.

Είμαι πολύ ευγνώμων για κάθε βουναλάκι που έρχεται στη ζωή μου. Ο χωρισμός ήταν μία δύσκολη διαδικασία. Ήταν σαν ένας μικρός θάνατος όλο αυτό. Ήταν 10 χρόνια σχέσης.

Όταν πήραμε την απόφαση του χωρισμού, ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο γιος μου. Σκεφτόμουν τι πρότυπο θέλω να είμαι για το παιδί μου. Εκεί που τρως τη σφαλιάρα, ταυτόχρονα ένιωσα και πάρα πολύ δυνατή. Όλα επιστρέφουν τελικά στο παιδί” εξομολογήθηκε η Κρυσταλλία.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ