Όπως είδαμε χθες στο Ακόμα δεν είδες τίποτα ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε τη δική του γνώμη για τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Άλλες εκπομπές κάνουν σκληρό gossip και άλλες κάνουν gossip. Θέλεις να σου πω εκπομπές που κάνουν σκληρό gossip και εκπομπές που δεν κάνουν τόσο σκληρό; Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το Σαββατοκύριακο, όχι για το 10:00-13:00 το καθημερινό», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.
«Η Δανάη (Μπάρκα), ας πούμε, στο 10:00-13:00 δεν κάνει σκληρό gossip. Επειδή λες ότι όλες οι εκπομπές κάνουν gossip», τόνισε ο παρουσιαστής σε συζήτηση με τον Χάρη Λεμπιδάκη στο πάνελ του «Ακόμα δεν είδες τίποτα».
«Είπε ποτέ η Μπέττυ ότι δεν κάνει gossip; Πάντως, το να βγαίνει τώρα κάποιος και να λέει ότι η τάδε εκπομπή κάνει σκληρό gossip, όταν η ίδια η εκπομπή που κάνεις εσύ που το λες κάνει το πιο σκληρό gossip είναι λίγο υπερβολικό», σχολιάζει ο Κώστας Τσουρός στη συνέχεια της κουβέντας, αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου.
«Όταν το λες για αρνητικό αυτό για κάποιον άλλο, είναι ταυτόχρονα και αυτοκριτική», είπε κλείνοντας το θέμα ο Κώστας Τσουρός, ενώ όταν ο Χάρης Λεμπιδάκης τόνισε πως μετά την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα, οι σχέσεις του με την παρουσιάστρια είναι καλύτερες από ποτέ, εκείνος του απάντησε: «Επειδή έφυγες μάλλον».







