Κώστας Τσουρός για Γιώργο Νταλάρα : ” Aν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων , να ψαχτεί ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Ακόμα δεν είδες τίποτα ο Κώστας Τσουρός είπε τα εξής για την επίθεση του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Μισό λεπτό, ποιος κρεμάει στα μανταλάκια τον Γιώργο Νταλάρα; Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια με αυτά που είπε. Όταν ένας άνθρωπος που είναι σε αυτό το επίπεδο βγαίνει και κατακρίνει έτσι τα παιδιά που τον περιμένανε για μια δήλωση, αν θέλει, δε του βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό. Ποιος τον εκβίασε και πως; Αν δεν θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι έκατσε εκεί 10 λεπτά και λέει όλα αυτά για τα παιδιά. Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια.

Έθιξε κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να πρόσβαλλαν κάποιους ανθρώπους. Πόσος φορές έχει δώσει συναυλία ή έχει δουλέψει κάπου και έχουν πει συνάδελφοι να πάνε και λέει όχι; Πάντα λέγανε ότι ο Γιώργος Νταλάρας δεν κάνει δηλώσεις, να τα λέμε όλα. Έχει δώσει προγραμματισμένες συνεντεύξεις, όταν θέλουν οι δημοσιογράφοι να πάνε να μιλήσει για τη δουλειά του, από τις δημόσιες σχέσεις λένε: όχι δε κάνει δηλώσεις

Είπε, επίσης, ότι «αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε». Εγώ θα πω ότι, αν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων, να ψαχτεί ο ίδιος, γιατί τα παιδιά πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους. Και καταλήγοντας είπε ότι σε λίγο θα ψάχνουν τα σκουπίδια για να βρουν σκουπίδια. Αν θεωρεί τις απόψεις του σκουπίδια, υπάρχει θέμα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ