Κώστας Νικούλι : ” Στην ταυτότητα μου γράφει Νικούλης . Στα 13 μου πήρα την ελληνική υπηκοότητα ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 βρέθηκε ο Κώστας Νικούλι ο οποίος και αναφέρθηκε στο επίθετο του ,στο ρατσισμό αλλά και στην υπηκοότητα του .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Στην ταυτότητά μου γράφει “Νικούλης”. Έχω γεννηθεί εδώ, έχω μεγαλώσει εδώ και στα 13 μου πήρα την ελληνική υπηκοότητα και πρόσθεσαν ένα “σ” στο επώνυμο. Μου είχε φανεί λίγο περίεργο. Όταν είχαμε κάνει το “Xenia” με είχαν ρωτήσει πώς θέλω να βάλουν το όνομά μου “Νικούλης ή Νικούλι” και είπα Νικούλι και από τότε έμεινε.

Προφανώς υπάρχει ρατσισμός και όχι απαραίτητα με την καταγωγή, υπάρχει με το κάθε τι ξένο. Το έζησα στο σχολείο. Γενικά, τα παιδιά στο σχολείο με κάποιο τρόπο συγκρούονται, οπότε κάτι θα βρει ο άλλος να σου επιτεθεί. Δεν ένιωσα ποτέ ότι πρέπει να αποδείξω κάτι, ούτε στη δουλειά μου»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ