Κώστας Μπακογιάννης : ” Έμαθα για τη δολοφονία του πατέρα μου στο σχολικό λεωφορείο , όταν άκουσα την είδηση στο ραδιόφωνο ” !!!

Όπως είδαμε χθες συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή Ενώπιως Ενωπίω καθώς καλεσμένος ήταν ο Τέρενς Κουίκ και από εκείνον άκουσε για πρώτη φορά την είδηση στο ραδιόφωνο πως πέθανε ο πατέρας του Παύλος Μπακογιάννης . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής “Τη δεκαετία του 80 εγώ ήμουν μικρό παιδί, 9-10 ετών, ζούσαμε αυτήν την έκρηξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Σήμερα αυτό ακούγεται κάπως ασύλληπτο αλλά υπήρχε μία εποχή που η ενημέρωση στην Ελλάδα ήταν όλη υπό κρατικό έλεγχο, δεν υπήρχαν ελεύθερα μέσα.

Όταν λοιπόν το 88-89 ζήσαμε αυτήν την άνοιξη, όλοι ήμασταν κομμάτι της, και βεβαίως ο Τέρενς Κουίκ ήταν στην πρώτη γραμμή. Ήταν στην πρωινή ραδιοφωνική ζώνη του ΑΝΤ1, ήταν μία φωνή η οποία ακουγόταν.

Εμείς τον ξέραμε και ως φίλο του πατέρα μας, για την Αλεξία και για μένα ήταν ένας γνώριμος άνθρωπος. Με τον πατέρα μου μιλούσαν την ίδια γλώσσα, ήταν και οι δύο δημοσιογράφοι.

Ήρθαν έτσι τα πράγματα που εγώ και η αδερφή μου μάθαμε από τον Τέρενς, ακούγοντας ραδιόφωνο στο λεωφορείο για το σχολείο ότι ο πατέρας μας είχε δεχθεί μία επίθεση. Εκεί ζήσαμε αυτό το… Ακούς έναν άνθρωπο που σου είναι τρομερά γνώριμος, που σου γεννά τρομερή εμπιστοσύνη και ασφάλεια, να σου λέει την ίσως χειρότερη είδηση της ζωής σου.

Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά πάντοτε ο δεσμός μου με τον Τέρενς Κουίκ μένει αναλλοίωτος, είμαστε με έναν τρόπο οικογένεια. Είναι από αυτές τις οικογένειες που ξεπερνούν κόμματα, ιδεολογίες, παρατάξεις“.

Μετά το απόσπασμα, ο Τέρενς Κουίκ τόνισε: “Αισθάνομαι ενοχές επειδή άκουσαν από το στόμα μου ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας τους, τους το έχω πει“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ