Kώστας Μακεδόνας : ” Eίμαι πιλότος στις Κυπριακές Αερογραμμές – Εκεί λέω το κανονικό μου όνομα και όχι το καλλιτεχνικό ”

Στο Buongiorno βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Μακεδόνας και είπε «Κατάλαβα από μικρός ότι η ζωή είναι μικρή και είναι μόνο μία. Είπα να κάνω ότι περισσότερα προλάβω από αυτά που ονειρεύομαι. Δεν άφησα να περάσει ο χρόνος χαζολογώντας, ήθελα να κάνω πράγματα», είπε αρχικά ο Κώστας Μακεδόνας.

«Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου είναι οι καλλιτεχνικοί μου γονείς. Τους χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη. Μέσα σε μία περίοδο που μπορούσαν να δώσουν τα τραγούδια τους σε οποιονδήποτε Έλληνα τραγουδιστή, εμπιστεύτηκαν ένα παιδάκι 20 χρονών να τραγουδήσει το νέο τους δίσκο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, ένα από τα όνειρά του ήταν να γίνει πιλότος, ενώ μίλησε και για το ατύχημα που είχε με ελικόπτερο.

«Υπήρχε μια περιπέτεια πριν χρόνια και εγώ ήμουν ο επιβάτης, δεν ήμουν ο χειριστής. Δεν ήμουν εγώ ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη, δεν την είχε βέβαια ούτε και ο άλλος χειριστής. Προέκυψε από κάποια σοβαρή βλάβη. Όταν κάτι το αγαπάς, δεν σε διώχνει από τη δουλειά», πρόσθεσε ο Κώστας Μακεδόνας.

«Ως πιλότος λέω το κανονικό μου όνομα γιατί ο Μακεδόνας είναι το καλλιτεχνικό», πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής, του οποίου το επώνυμό του είναι Πάκας και Μακεδόνας το καλλιτεχνικό.

«Για μένα στόχος μου δεν ήταν ‘βγαίνω, είμαι σταρ και έχω το κοινό μου’. Η σκέψη που έχω είναι ότι είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που έχει λίγο ταλέντο να τους διασκεδάσει, να τους συγκινήσει και να περάσουν καλά», είπε ο Κώστας Μακεδόνας.

«Η φωνή ωριμάζει μέσα στα χρόνια, όχι μόνο σαν εργαλείο, αλλά γιατί οι εμπειρίες αποτυπώνονται στη φωνή την ώρα που τραγουδάς», πρόσθεσε ο Κώστας Μακεδόνας, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ