
Στο Super Κατερίνα και στο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Κώστας Καζάκας και είπε
«Ακριβώς απέναντι από το σπίτι που μεγάλωσα, έμενε μια οικογένεια τσιγγάνων. Από τη μια πλευρά ήταν οι εργατικές κατοικίες που μέναμε εμείς και, όταν ήμουν παιδάκι, έπαιζα πολλές φορές με παιδάκια από απέναντι. Εκείνες τις εποχές αντιμετώπιζε ο κόσμος με δυσπιστία τους Ρομά, ακόμα και το δικό μου σπίτι. «Μην πηγαίνεις στο ποτάμι και παίζεις» μου έλεγαν», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Καζάκας.
«Στα νεανικά μου χρόνια ήμουν… ψιλοζώο και δεν ερωτευόμουν ποτέ τίποτα. Είχα πειστεί ότι είμαι πάρα πολύ άσχημος. Ήμουν ένα παιδί ψηλόλιγνο, από αυτά που έπρεπε να βάζεις πέτρες για να μην σε πάρει ο αέρας, με κάτι ώμους έτσι, ένα κεφάλι πιο μεγάλο και με σγουρό μαλλί το οποίο προσπαθούσα να το κάνω χωρίστρα», πρόσθεσε.
«Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει γυμνή σκηνή και όχι, δεν ντράπηκα. Έχω κάνει γυμνό και δυο φορές στο θέατρο. Κανονικά, ολόγυμνος! Καλά, έχουμε δείξει και πωπουδάκια στους Άνδρες έτοιμους για όλα», κατέληξε ο Κώστας Καζάκας.







