Kώστας Φραγκολιάς : ” Aπό μια σχέση θα απομακρυνθώ όταν χάνονται στοιχειώδη πράγματα και μου φεύγει το ερωτικό κομμάτι ”

Στο Πρωινό Σου σΟΥ μίλησε χθες ο Κώστας Φραγκολιάς και αναφέρθηκε στο unfollow της Δώρας Πατσιώτη και είπε

«Δεν είναι περίεργη η αυτή η περίοδος για μένα. Καλά είμαι! Δεν θα έπρεπε; Δεν αισθάνθηκα άβολα για κάτι στην εκπομπή. Η Δώρα είπε στη Super Κατερίνα ότι δεν έχει να πει κάτι και επίσης ότι δεν θέλει να παιχτεί το ηχητικό στην εκπομπή. Ουδέν σχόλιο για το unfollow.

Έτσι όπως έχουν γίνει οι ζωές μας, οι άνθρωποι κρίνονται από ένα unfollow, αλλά για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο. Από μια σχέση θα απομακρυνθώ όταν χάνονται στοιχειώδη πράγματα και μου φεύγει το ερωτικό κομμάτι. Ουδέν σχόλιο για το αν είμαι ερωτευμένος», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ