Όπως είδαμε χθες στο Καλοκαίρι Yes μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο οποίος και αναφέρθηκε στο Παντελή Παντελίδη αλλά και στα μουσικά ριάλιτι .Πιο συγκεκριμένα είπε
“Όταν ήμουν μικρός δεν είχα στο μυαλό μου το τραγούδι. Τραγουδούσε ο Παντελής. Μ’ άρεσε η κιθάρα και ήθελα να μπω στην ορχήστρα του Παντελή”.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Σχετικά με τα μουσικά ριάλιτι, είπε: “Είμαι υπέρ αλλά θα ήταν άδικο να πάω για τους άλλους, άσχετα που τραγουδάω είχα και το ότι είμαι αδερφός του Παντελή, άρα επειδή εγώ είχα ένα όνομα στην πλάτη μου”.
“Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ,ότι μοιάζω με τον Παντελή.Ήταν ο νούμερο ένα καλλιτέχνης. Με βαραίνει το όνομα αλλά όχι με την κακή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου” τονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.







