Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Ξεσπά μέσω Instagram – ” Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό ” !!!

Τα τελευταία 24ωρα το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παίζει παντού, ιδιαίτερα λόγως της κόντρας που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η παρουσιάστρια που διανύει μια από τις πιο τρυφερές περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, ξέσπασε πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια ανάρτηση-απάντηση σε όλους τους επικριτές της. «Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι.

Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άντρες», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ