Κλαίει με μαύρο δάκρυ η Ανθή Βούλγαρη: Έμαθε τα δυσάρεστα από το πρωί

Η αγαπημένη δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό δίδυμο με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο τα τελευταία χρόνια, με τους δύο να κάνουν «πάταγο» στο Mega και σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική πρωινή ζώνη. Είναι μία συνταγή επιτυχίας για το κανάλι το Κοινωνία Ώρα MEGA!

Οι δυο τους πορεύονται με πολύ καλά αποτελέσματα στο σταθμό και στη Συγγρού υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση καιθημερινά, βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης, όμως αυτό δεν αναιρεί πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος για την διατήρηση της τηλεθέασης και, μάλιστα, σήμερα (22/5) υπήρξε ανατροπή στην κορυφή, την οποία συνήθως κατέχουν.

Ο ΣΚΑΪ έκανε την έκπληξη και βρέθηκε μπροστά με 16,6%, με την εκπομπή των Βούλγαρη-Χασαπόπουλου να βρίσκεται στο 6,6%

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ