«Κέρβερος» ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα το πληρώσει…» !!!

Συνέντευξη στην Freddo και το Νίκο Νικόλιζα είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Λάκη Λαζόπουλο και τόνισε πως θα το πληρώσει.

poster
Τι συνέβη όμως μεταξύ τους και ο Πάνος Μιχαλόπουλος έκανε δηλώσεις «φωτιά»; Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σύγχρονη σάτιρα και ήταν υπέρ το δέον αυστηρός στη σύγκρισή της με τις επιθεωρήσεις περασμένων δεκαετιών. Με την ευκαιρία, τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε ο ηθοποιός από τη σειρά «Η ώρα η καλή».Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ