Kατιάνα Μπαλανίκα : ” Τότε που κατηγορούσαν τον Στηβ αδίκως , είχε μπει στο νοσοκομείο , ο μόνος που ήρθε ήταν ο Ψωμιάδης ”

Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη βρέθηκε καλεσμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα και αναφέρθηκε στη περίοδο που είχε κατηγορηθεί ο Στηβ Κακέτσης για ουσίες και βρέθηκε στο νοσοκομείο . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Τότε που κατηγορούσαν τον Στηβ αδίκως, κάποια στιγμή ήταν στο νοσοκομείο επειδή είχε θέμα με την καρδιά του και αυτά. Ένας δεν βρέθηκε να έρθει. Ο Μάκης Ψωμιάδης με τα μαγαζιά ήταν ο εχθρός του, ο Big Mac. Δεν έχει έρθει κανένας ούτε από τους μαγαζάτορες, ούτε κανένας. Είχε έρθει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και τέτοιοι άνθρωποι, αλλά από αυτούς κανένας”.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι “Μια μέρα βλέπω ξαφνικά έναν θεόρατο άνθρωπο με μουστάκι και μπαίνει μέσα. Είχε πει και στην τηλεόραση: Πείτε μου ο,τι θέλετε, μη μου λέτε μόνο ότι ο Κακέτσης έχει σχέση με ναρκωτικά. Ξεχάστε το!’ Τον είχαν κατηγορήσει για ναρκωτικά. Αυτό το είχαν κάνει επίτηδες… Μπαίνει μέσα (στο νοσοκομείο) αυτός και του λέει: ‘Στηβ, ο,τι θέλεις από εμένα, το έχεις. Ο,τι θες’ και αφού μου φίλησε το χέρι, μου λέει: ‘Κυρία μου, να ξέρετε ότι εγώ σέβομαι πολύ την οικογένεια. Οτιδήποτε χρειαστείτε, θα έρθετε σε εμένα’. Ήμουν στο Λονδίνο στον γιο μου και ήρθε και με βρήκε, ο οποίος ήταν υποτίθεται ο αντίπαλος του Στηβ στη δουλειά”.

“Παρόλα αυτά, ήταν ο μόνος που ήρθε. Είπα: ‘δεν πάει να είναι εγκληματίας. Δεν πάει να είναι ο,τι λένε για αυτόν. Δεν με ενδιαφέρει’. Η κίνηση που έκανε ήταν κίνηση μεγάλης μαγκιάς. Πολύ μάγκας. Τέλειωσε. Άντρας με τα όλα του. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για αυτόν. Μου έλεγαν: ‘Τον Ψωμιάδη;’ Ναι, τον Ψωμιάδη, δεν με ενδιαφέρει τι λένε για αυτόν. Αυτό που έκανε εκείνη τη στιγμή δείχνει αυτό” είπε καταληκτικά η γνωστή ηθοποιός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ