Kάτια Ταραμπάνκο στον Μουτσινά μετά το Survivor : ” Έτσι την ενημέρωσε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία ” !!!

Όπως είδαμε η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε από το Survivor . H ίδια μάλιστα χθες βρέθηκε καλεσμένο στο ” Καλό Μεσημεράκι ” με το Νίκο Μουτσινά και αναφέρθηκε στο πως την ενημέρωσε η παραγωγή σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία η οποία και είναι η πατρίδα της . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Είχε παραμείνει ένας ανοιχτός κύκλος, έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει. Τον πρώτο καιρό ήμουν παλτό, δεν έβρισκα με τίποτα τον στόχο, έπρεπε να βρω λίγο τα πατήματά μου. Από εκεί και πέρα δεν έβλεπα Survivor, οπότε δεν είχα ιδέα για το τι συμβαίνει. Η δεύτερη εμπειρία ήταν μια πρώτη εμπειρία, ήταν εντελώς διαφορετική και οι ομάδες, ήταν άλλος ο καιρός και γενικά ήταν όλα αλλιώς. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί φέτος. Μου πήρε λίγο χρόνο να εγκληματιστώ», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε: «Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι και από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου. Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά και με ενημέρωσε διακριτικά, δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτη 2022, με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά όμως.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ