Kατερίνα Ζαρίφη : ” Έχω κάνει σeξ στην εφορία , είχα εκνευριστεί με το πρόστιμο ”

Σε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ανοικτά για όλα, για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της. «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes» είπε χαρακτηριστικά. Εντύπωση προκάλεσε η εκμυστήρευσή της ότι έχει «συνερευθεί ερωτικά στην εφορία». Και σύμπλήρωσε «Ήταν τα νεύρα, ήταν το πρόστιμο; Μας βγήκε».Επίσης μίλησε για την κριτική που έχει υποστεί σημειώνοντας ότι «Το έχω “φάει’ το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν», σημειώνοντας ότι: «Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι».

Επίσης, έκανε λόγο ότι την ενοχλεί το «αδυνάτισες, αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

Η Κατερίνα δήλωσε ακόμα ότι αν έπρεπε να αλλάξει κάτι σε εκείνη, «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά.

Πηγή protothema.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ