Κατερίνα Στικούδη: «Υπήρχαν στιγμές που κοιμόμουν στη λιμουζίνα του πεθερού μου» !!!

Όπως είδαμε στο Happy Day μίλησε η Κατερίνα Στικούδη η οποία και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα. Λες να τα κάνω και τα δύο (My Style Rocks, J2US); Θεέ μου… Το φαντάζεσαι; Όχι… θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό.

Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δε το ξανακάνω».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Αυτό ήταν την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks, στο σήριαλ του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος” και ήμουν και στην Ιερά Οδό με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ