Κατερίνα Στικούδη για Γιώργο Μαζωνάκη : ” Τα διαζύγια των αδελφών πονάνε περισσότερο ” !!!

Στο Summer’s Cool και στον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε χθες η Κατερίνα Στικούδη και είπε

«με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήμασταν μαζί στο Your Face Sounds Familiar. Πολλές φορές μιλάμε για διαζύγια ζευγαριών αλλά τα διαζύγια των αδελφών ίσως πονάνε περισσότερο».

Όσον αφορά την αναζωπύρωση της σχέσης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έδωσε μια ενδιαφέρουσα ομολογουμένως απάντηση. «Εμείς, άμα βρούμε λίγο χρόνο, πολύ λίγο χρόνο, θα πάμε κάπου να κλείσουμε ένα ραντεβού. Αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

«Αφού μέσα στο σπίτι δεν μπορούμε, πρέπει κάτι να γίνει. Υπάρχει τρόπος, πραγματικά. Είναι και ο κάτω όροφος που βοηθάει καμιά φορά. Το δικό μας… play room» υπογράμμισε, με χαμόγελο, η Κατερίνα Στικούδη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ