Στο Breakfast@star μίλησε χθες η Κατερίνα Στανίση και είπε
«δεν μπορείς να αρέσεις και σε όλο τον κόσμο. Εντάξει, δεν ήρθε κανένας να μου πεις ότι «δεν μου αρέσεις» αλλά πιστεύω εγώ μόνη μου ότι ο καθένας έχει τα δικά του ακούσματα και μπορεί να μην τους αρέσω».
«Ήταν πολύ κακή η σχέση μου με το χρήμα, πολύ κακή. Σπάταλη, έβγαζα κάποια απωθημένα και βέβαια να πω ότι τα χέρια μου ήταν τρύπια. Δηλαδή σε μια δυσκολία κάποιου, αν μπορούσα να βοηθήσω, βοηθούσα. Δεν την μπορώ την τσιγκουνιά καθόλου. Κάποιες φορές σκέφτομαι μήπως έκανα λάθη, αλλά δεν μετάνιωσα. Δεν πειράζει».
«Έχασα τον αδελφό μου πολύ νέο και θυμάμαι πως, πηγαίνοντας στο μαγαζί, έβαλα μουσική. Δυνατά. Για να μπορέσω δηλαδή να πενθήσω, ήταν κι αυτό ένα πένθος» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Στανίση στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.







