Κατερίνα Στανίση : ” Επειδή ακούγονται διάφορα , εμένα δεν είναι ικανός κανείς να με στείλει σπίτι μου ” !!!

Στο Δύο στις 10 και στην Έρη Βαρδάκη μίλησε η Κατερίνα Στανίση και είπε τα εξής

«Ήταν πολύ επικίνδυνη η νύχτα για ένα μικρό κορίτσι, έχεις να κάνεις με τόσους χαρακτήρες, δύσκολος δρόμος… Επειδή ακούγονται διάφορα, εμένα δεν είναι ικανός κανείς να με στείλει σπίτι μου. Όταν θα έρθει η ώρα, θα πάω μόνη μου. Δούλεψα πολύ για να φτάσω ψηλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Και συνέχισε: «Ήταν μεγάλη τύχη να γνωρίσω προσωπικά τον Στέλιο Καζαντζίδη, ήταν ένας απλός άνθρωπος. Ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν πολύ ωραίος τύπος, τον αγαπάω πολύ. Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί και με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Νταλάρας. Μου λέει “κυρία Στανίση, είμαι ο Γιώργος Νταλάρας”, του λέω “άσε με ρε” και το έκλεισα. Εκείνη την εποχή μου έκαναν πολλές φάρσες στα τηλέφωνα. Και με ξαναπήρε ο άνθρωπος, έτρεμαν τα χείλη μου από την ντροπή μου, κι έτσι ανταμώσαμε. Στον Βασίλη Τσιτσάνη δεν άρεσε να σπάνε τα πιάτα».

Κλείνοντας, τόνισε: «Ευτυχώς έζησα καλές στιγμές, αλλά στιγμές! Οι περισσότερες όμως τραυματικές, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Υπήρξαν άντρες που αγάπησαν τη Στανίση και όχι την Κατερίνα. Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει εδώ και χρόνια».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ