Κατερίνα Παπουτσάκη : ” Πάντα έλεγα ” όχι ” γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τις αρνητικές κριτικές . Το τι γράφανε τότε ” !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή ” Γεια σου ” μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία και αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Δεν κάνω τόσα χρόνια τραγούδι επειδή ξέρω ότι θα πουν διάφορα. Πάντα έλεγα όχι γιατί δεν ήμουν έτοιμη να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Πριν δέκα χρόνια είχα τραγουδήσει με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, γράφανε… τι γράφανε!Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Η τηλεοπτική που τραγουδάει”, λες και δεν είχα κάνει 52 χρόνια θέατρο, ξαφνικά είσαι τηλεοπτική επειδή έκανες τέσσερις σειρές. Τα έβαλαν μαζί μου γιατί τους είχε ενοχλήσει αυτό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Βαρέθηκα δεν θα ήθελα να μιλήσουμε για τον ρόλο της Αλίκης πάμε παρακάτω. Τότε έπαιζε πολύ παπαρατσοφάση όταν κάνεις παιδιά και παντρεύεσαι σε αφήνουν ήσυχο“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ