Κατερίνα Καραβάτου : ” Είχα φτάσει τόσο πάτο που μετά είχε μόνο να πάει πάνω ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Καραβάτου η οποία και αναφέρθηκε στη πορεία της στη τηλεόραση αλλά και στις έντονες στιγμές στη ζωή της .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Ήταν πολύ άσχημη περίοδος η περσινή. Αυτό ήταν ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα, το θυμάμαι. Ήταν να έρθω το καλοκαίρι, να είμαστε μαζί και λόγω όλων αυτών δεν μπόρεσα τελικά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Στη δική μου περίπτωση είχα φτάσει τόσο πάτο, που μετά είχε μόνο επάνω να πάει. Άλλοι άνθρωποι με αντίστοιχες δυσκολίες να μην αισθανθούν το ίδιο. Μου είχαν πέσει πολλά μαζεμένα και αποφάσισα ότι πρέπει να με φροντίσω. Εννοείται ότι πήγα σε ειδικό», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα και χαρούμενα τα πράγματα στο μέλλον. Έτσι τα βλέπω και τώρα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ