Kατερίνα Καραβάτου : ” Δεν μ’αρέσει που περνάς τόσο καλά μακριά μου ”

Μια τηλεοπτική “επίσκεψη” που την χαροποίησε ιδιαίτερα είχε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι Παρέα”. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε σε άμεση σύνδεση τον συνεργάτη της στο ραδιόφωνο και προσωπικό της φίλο, Χρήστο Φερεντίνο.

Η Κατερίνα Καραβάτου εκδήλωσε το πόσο πολύ της έλειψε ο συνεργάτης της και δήλωσε ότι θα ήθελε να επισκεφθεί με τα παιδιά της τον τόπο καταγωγής του στην Ήπειρο για να παρακολουθήσουν το μουσικό φεστιβάλ που γίνεται εκεί και να κάνουν κάμπινγκ.

“Ακούω τη φωνούλα σου και θα βάλω τα κλάματα. Πόσο μου λειψες Χρήστο! Βαστάω γερά επειδή περιμένω να γυρίσεις. Χαίρομαι που ως γνήσιος Ηπειρώτης περνάς καλά στο Ανήλιο, αν και δεν μ’ αρέσει που περνάς τόσο καλά μακριά μου”, αστειεύθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Και πρόσθεσε: “Του χρόνου θα κανονίσουμε να πάμε μαζί θα πάρουμε και τον Αρίωνα και την Αέλια με τις σκηνές μας”.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ