Κατερίνα Καινούργιου : Ξέσπασε σε κλάματα – ” Moυ γράφουν να πεθάνω και μην κάνω ποτέ παιδί ” !!!

Στην επίθεση που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες λόγω της στήριξης που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή της.

«Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δε ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει σπίτι του και μπορεί να είναι και πολύ πιο σοβαρά, να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, “Χριστέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος» είπε φανερά φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα όλη αυτή την επίθεση» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας σε κλάματα.

Λίγο μετά, η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια κατέληξε λέγοντας: «Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο»

Πηγή : tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ