Kατερίνα Καινούργιου : ” Mου έκλεψαν το αυτοκίνητο – Δεν είχα πληρώσει ασφάλεια και δεν πήρα αποζημίωση ”

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στη Super Κατερίνα για τις συμμορίες που κλέβουν αυτοκίνητα στην Αττική, αποκάλυψε ότι και η ίδια δυο φορές έχει πέσει θύμα κλοπής αυτοκινήτου.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι την πρώτη φορά της έκλεψαν το αυτοκίνητο που της είχε κάνει δώρο ο παππούς της, αλλά επειδή είχε ξεχάσει να πληρώσει την ασφάλεια, δεν πήρε καμία αποζημίωση.

«Εμένα στο παρελθόν δυο φορές μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο, στη Γλυφάδα. Τότε έμενα στη Γλυφάδα. Και μάλιστα θυμάμαι τη μια χαρακτηριστικά, είχα ξεχάσει – δε τα είχα βάλει πάγιες εντολές όπως τώρα – να πληρώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Και μετά δεν παίρνεις και τίποτα, ούτε για κλοπή, ούτε τίποτα.

Είχα στεναχωρηθεί πολύ τότε γιατί ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που μου είχε κάνει δώρο ο παππούς μου. Το αγαπούσα πάρα πολύ. Και ξαφνικά ξυπνάω ένα πρωί και δεν υπήρχε το αυτοκίνητό μου. Πήρα τον παππού μου και του το είπα, αρχίσαμε να το ψάχνουμε. Δεν το βρήκαμε. Ήταν τότε αυτή η σπείρα που σε έπαιρναν τηλέφωνο και σου έλεγαν αν θες το αυτοκίνητο, έλα δώσε τα λεφτά εκεί.

Δεν ήθελα να μπλέξω, ήταν μια περίεργη ιστορία. Έβρισκαν τα στοιχεία από την άδεια του αυτοκινήτου. Μου λέει ο παππούς, “εντάξει θα πάρεις τουλάχιστον την αποζημίωση”. Αλλά επειδή ο παππούς τότε ήταν και στα τελευταία του, τι να του πω εγώ: Ότι ξέχασα να πληρώσω την ασφάλεια;»

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ