Κατερίνα Καινούργιου : ” Γυναίκες σαν και μένα που φέρουν ενθέματα σιλικόνης είναι καλό να υποβάλλονται σε μαγνητική μαστογραφία ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο instagram η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της από την εξέταση μαγνητικής μαστογραφίας . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Σαν εξέταση είναι δύσκολη, όχι γιατί πονάει – δεν πόνεσα από την εξέταση στιγμή αλλά λόγω της νεκρικής ακινησίας, του θορύβου του μηχανήματος, του πανικού κλειστοφοβίας που μπορεί να σε πιάσει κατά τη διάρκειά της όπως είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα.

Δεν υπάρχει επιπλέον ενόχληση από το στήθος που βρίσκεται στις ειδικές κενές θήκες, δεν έχεις ζαλάδα ή οποιαδήποτε αισθητή παρενέργεια με το τέλος της εξέτασης. Προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι πολύ θετικό και χαλαρωτικό», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου ανεβάζοντας φωτογραφία μέσα από την κλινική.

«Στην Ελλάδα οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στον γυναικολόγο τους και να τους συνταγογραφήσει αυτή την εξέταση. Έτσι μπορείτε προληπτικά και εφόσον σας έχει διαγνωστεί υψηλή πυκνότητα στους μαστούς να μπείτε σ αυτή την διαδικασία με την καθοδήγηση των γιατρών σας η του γυναικολόγου σας.

Η ψηφιακή μαστογραφία από τα 40 και μετά σε γυναίκες που δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό συνιστάται κάθε χρόνο! Η εξέταση γίνεται στο κλασικό μηχάνημα του μαγνητικού τομογράφου, με χρήση σκιαγραφικού μέσου (παραμαγνητική ουσία) η οποία χορηγείται ενδοφλέβια, και ανάλογα λαμβάνονται εικόνες», συνέχισε στο μήνυμά της η Κατερίνα Καινούργιου.«Και ξαναλέω κορίτσια: Σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση με τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στους μαστούς, η Μαγνητική Μαστογραφία αποτελεί την καταλληλότερη εξέταση για τη διαπίστωση της ακεραιότητας των ενθεμάτων ή την ανίχνευση ρήξεων και άλλων ενδεχόμενων επιπλοκών σε αυτά», κατέληξε στο μακροσκελές της κείμενο η Κατερίνα Καινούργιου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ