Κατερίνα Καινούργιου για Κουτσελίνη : ” Η Ζήνα που γνωρίζω δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση . Έπαθα σοκ ” !!!

Χθες το Πρωί η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της αναφέρθηκε στη τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Να πω την άποψή μου για κάτι, ήταν τρομερά άστοχο αυτό που έγινε χθες. Λάθος κι απαράδεκτο αν με ρωτάτε. Από εκεί και πέρα είδα ένα απόσπασμα κι η Ζήνα που γνωρίζω δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση. Έπαθα σοκ! Αγαπά πάρα πολύ τις γυναίκες κι είναι πάνα με το θύμα και με τις γυναίκες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε. Ίσως θέλει σήμερα να κάνει μία άλλη τοποθέτηση. Ήθελε να πει κάτι άλλο κι εγώ το κατάλαβα λάθος; Έγινε κάτι διαφορετικό; Εγώ αυτό που είδα πάντως δεν είναι η Ζήνα που ξέρω εγώ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου που βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Alpha, πήρε τον λόγο και είπε: «Έχουμε μιλήσει, δεν έχω πάει στην εκπομπή της. Θυμάμαι ένα περιστατικό και στη δική μου περίπτωση με τη Ζήνα. Την πρώτη ημέρα που είχα πάει με τη μάσκα στο δικαστήριο κι είχε γίνει χαμός. Βγαίνοντας σε διάλειμμα της δίκης, με είχαν πληροφορήσει τότε ότι είχε ειπωθεί στην εκπομπή της ότι πήγα εκεί να κάνω σόου. Είπε ότι έρχονται σχόλια τηλεθεατών που λένε αυτό το πράγμα. Το έχω δει το απόσπασμα. Δεν ήταν κομψό και δεν ξέρω τους λόγους. Της το έχω μεταφέρει και γνωρίζει και κάποιες φορές αφήνει περίεργες αιχμές».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ